Events och webinar

Våra ledord har sedan start varit och är än idag digitalt lärande för alla. Vår högsta prioritet är alltid våra användare och vi vill möjliggöra digitalt lärande på ett så enkelt, smidigt och säkert sätt som möjligt för ledning, lärare och elever. Vi hoppas att vi ses på Skolon User Day 2022, där vi lär dig mer om hur ni maximerar värdet och användningen av alla era digitala lärresurser på bästa sätt. Häng med, så berättar vi mer!

Efter ett långt uppehåll av möjligheten att ses och träffas fysiskt är det äntligen dags igen att mötas, dela erfarenheter och ge er nyttig kunskap att ta tillbaka till skolans digitala undervisning. Vi presenterar Skolon User Days 2022 – två dagar där vi ser till att säkra att er skola eller kommun får veta hur ni maximerar nyttan och värdet av plattformen, som en helhet i just ert digitala ekosystem.

Under dagarna bjuder vi på kunskapshöjande föreläsningar av branschexperter, erfarenhetsutbyten och breakout sessions med relevanta ämnen för skolans digitalisering.

Exempel på innehåll under Skolon User Days:

  • Roadmap 2022 – senaste nytt i plattformen
  • Effektiva inköp av digitala läromedel
  • Dataskyddsförordningen & Schrems II – det säger juristen
  • Datadrivet kvalitetsarbete i skolans digitalisering
  • DNP och standarder i ekosystemet
  • Användarpanel och erfarenhetsutbyten
  • Möjlighet att prata med våra experter på plats

Inspirationstalare: Nyfiken i en strut – vi avslöjar snart vem!

Datum: 19-20 maj, med sista anmälningsdag 12 april.
Plats: Quality Friends Hotel, Solna.
Passar för: Vi vänder oss till dig som är skolledare, IT-/IKT-ansvarig eller motsvarande roll i en kommun/koncern eller skola.

Detta är Skolon – vi samlar Sveriges bästa digitala skolverktyg och får dem att fungera i klassrummet

Skolon är en oberoende samlingsplats för digitala skolverktyg och lärresurser, skapad för både lärare och elever. Med Skolon är det enkelt att komma åt och använda sina digitala skolverktyg – säkerheten ökar, administrationen minskar och det blir mer tid för lärandet.

De digitala skolverktygen kommer från både små och stora leverantörer som alla har en sak gemensamt – de skapar digitala skolverktyg som är bra för skolans värld. Skolon är idag ett av Sveriges mest snabbväxande edtech-företag, tillgängligt på över 4000 skolor och med tusentals nya användare varje månad. I biblioteket finns över 3500 digitala verktyg!