Skolon @ Bett 2022

Efter ett långt uppehåll av möjligheten att ses och träffas fysiskt är det äntligen dags igen att mötas, dela erfarenheter och skapa nya kontakter på ett av världens främsta event för skolans digitalisering – BETT. Som vi har längtat, hoppas att vi ses!

Besök oss i monter NB56

Ta del av senaste nytt i plattformen hos oss – boka din tid redan nu

I Skolons plattform står utvecklingen aldrig still och vi arbetar kontinuerligt med uppdraget ett ännu enklare och säkrare lärande för landets elever, lärare och skolledare. Under Bett och i vår monter presenterar vi aktuella funktioner i plattformen och hur dessa kan stödja just er verksamhet på bästa sätt. Varmt välkommen att prata med din personliga kontakt på Skolon för att boka ett personligt möte eller boka direkt här för att hitta en tid som passar dig. Bjud gärna med en eller flera kollegor!

Boka personligt möte med oss på BETT
Detta är Bett

Mötesplatsen för framtidens lärande

Bett – ett av världens största och främsta eventforum för skolans digitalisering. Med sina 35 000+ besökare från över 100 olika länder och 850 utställare från ledande och nytänkande edtechbolag, så alla på plats i London redo för att ta del av framtidens lärande.

Läs mer om Bett