Skolon @ Bett 2022

Efter ett långt uppehåll av möjligheten att ses och träffas fysiskt är det äntligen dags igen att mötas, dela erfarenheter och skapa nya kontakter på ett av världens främsta event för skolans digitalisering – BETT. Som vi har längtat, hoppas att vi ses!

Besök oss i monter NC83

Ta del av senaste nytt i plattformen hos oss – boka din tid redan nu

I Skolons plattform står utvecklingen aldrig still och vi arbetar kontinuerligt med uppdraget ett ännu enklare och säkrare lärande för landets elever, lärare och skolledare. Under Bett och i vår monter presenterar vi aktuella funktioner i plattformen och hur dessa kan stödja just er verksamhet på bästa sätt. Varmt välkommen att prata med din personliga kontakt på Skolon för att boka ett personligt möte eller boka direkt här för att hitta en tid som passar dig. Bjud gärna med en eller flera kollegor!

Boka personligt möte med oss på BETT
Nätverka och inspireras

Välkommen på Lunch & Learn

Vi, tillsammans med våra samarbetspartners Creaza, Inspera och Kikora bjuder in till Lunch & Learn torsdag 24 mars 2022. En energigivande minikonferens över lunchen, där vi fokuserar på inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyte, och där innehållet är framtaget för dig som skolledare.

Ta en paus från mässbruset på BETT, luta dig tillbaka och lyssna till våra särskilt inbjudna inspirationsföreläsare. Vi säkrar även att du får njuta av en god lunch och många trevliga samtal med likasinnade inom skola, IT och IKT!

JAG VILL VETA MER OM LUNCH & LEARN

Nätverka

Lunch & Learn – en minikonferens för IKT-intresserade nordiska skolledare, där vi träffas för att dela erfarenheter, kunskap och inspiration kring skolans digitalisering. Vem kommer du att lära dig någonting nytt av?

Inspireras

Under eventet får du möjlighet att lyssna till tre särskilt inbjudna inspirationstalare, som garanterat kommer att väcka nyfikenhet och engagemang hos publiken. Håll utkik, snart får du veta vilka!

Detta är Bett

Mötesplatsen för framtidens lärande

Bett – ett av världens största och främsta eventforum för skolans digitalisering. Med sina 35 000+ besökare från över 100 olika länder och 850 utställare från ledande och nytänkande edtechbolag, så alla på plats i London redo för att ta del av framtidens lärande.

Läs mer om Bett