Gigla logo
Skolon logo

Skolon i samarbete med Gigla

Kostnadsfri onlinekurs

Gigla har tillsammans med Skolon tagit fram en kurs* med syfte att hjälpa de tusentals användare som på kort tid fått tillgång till Skolon i samband med utbrottet av covid-19. Syftet med kursen är att en användare snabbt och enkelt kan förstå hur man loggar in och använder Skolon.

Om Gigla: Gigla är ett svenskt företag som arbetar med att digitalisera fortbildning och är experter på webbutbildning för personal inom skolorganisationer. Läs mer om Gigla längre ner på sidan.

Klicka här för att starta kurs

*  Kurs skapad av Gigla i samråd med Skolon

Om Gigla

Gigla är en tjänst som erbjuder personal inom skola tillgång till inspirerande kunskap på ett enkelt sätt och för ledning erbjuds uppföljning av organisationens fortbildning. Onlineutbildningsplattformen blir samlingspunkten för fortbildning och kompetensutveckling inom olika digitala verktyg och tjänster samt annan fortbildning.

Gigla är din vän i lärande. Den finns där för dig när du vill bättra på dina färdigheter i någon programvara, utforska nya möjligheter i plattformar som Office 365 eller G Suite, lära dig videoredigering eller kanske programmering. När du vill, behöver och har tid, i din egen takt.

Giglas kursutbud utöver Skolon täcker de vanligaste system och tjänster som en skolorganisation i Sverige använder: O365, G Suite, iPad grundkurs + Pages, Numbers och Keynote, Windows 10, Inläsningstjänst, etc.

Vill du ha mer information om Gigla?

GIGLA önskar dig en givande utbildningssession!