Våra integrationer

Integrera
G Suite

Med flera smarta integrationer till Google G Suite for Education blir det dagliga användandet enklare och nyttan av era befintliga plattformar ökar radikalt.

ALLA SKOLVERKTYG VIA ETT KLICK

Smart Chrome-tillägg

Alla läromedel och lärresurser tillgängliga via ett klick, oavsett vilken webbsida du än är på. Vårt smarta Chrome-tillägg gör det möjligt att nå alla dina skolverktyg direkt i webbläsaren och navigera mellan dem, utan ny inloggning. Detta betyder att alla skolverktyg blir tillgängliga direkt inne i G Suite, men också på alla andra webbsidor du besöker. Tillägget kan du enkelt installera här.

ÖKAD TILLGÄNGLIGHET

SHARE TO CLASSROOM

Med vår senaste integration till Google Classroom är det enkelt att dela djuplänkar direkt till uppgifter och klasser. Väl inne i Google Classroom blir läromedlet eller lärresursen tillgänglig via ett klick, utan ny inloggning.

ÄNNU FLER MÖJLIGHETER

ANVÄNDARSYNK & GOOGLE IDP

Med våra färdiga kopplingar går det smidigt att synka användare till eller från G Suite med Skolon. Det går också att använda befintligt Googlekonto som IDP till Skolon. Kontakta oss så berättar vi mer hur andra har gjort!

3 SMARTA SÄTT ATT ANVÄNDA SKOLON TILLSAMMANS MED GOOGLE

Kom igång direkt

Alla digitala läromedel och lärresurser på ett ställe, Skolon är det enklaste sättet att arbeta digitalt i skolan. Att komma igång med Google G Suite och Classroom tillsammans med Skolon är enkelt.

Kom igång med G Suite och Skolon