Administration av digitala skolverktyg

Spara administrativ tid och öka tillgängligheten för lärare och elever genom att samla och hantera alla era olika digitala skolverktyg i en och samma plattform.

All hantering på ett ställe

Inbyggd verktygshantering för digitala skolverktyg

Skolons unika verktygshantering gör det möjligt att överblicka och hantera olika skolverktyg från olika leverantörer på ett och samma ställe. I en och samma vy blir det både möjligt och tydligt att se vilka skolverktyg som faktiskt finns på individ-, skol- och huvudmannanivå.

Rätt tillgång till rätt verktyg

Hantera distributionen av verktyg med ett klick

Hur säkerställs att rätt verktyg kommer till rätt användare, oavsett om det gäller en elev eller tusen? Genom vår kraftfulla distributionslösning är det möjligt att lösa på allra smidigaste sätt. Tilldela verktyg med ett par klick till individer, klasser, grupper eller skolor. Verktygen dyker upp i användarnas personliga samlingar i Skolon och informeras om det med hjälp av en notis – enklare kan det inte bli.

Ändringar görs snabbt och smidigt

Spara tid med hjälp av automatisering

Med hjälp av smarta automatiseringsfunktioner säkerställer vår verktygshantering att nya elever i klassen får direkt tillgång till samma verktyg som de andra eleverna – att hantera digitala skolverktyg har aldrig varit tydligare och smartare än nu.

Vill du veta mer?

Kom igång med Skolon idag!

Vill du veta mer om hur ni kan arbeta smart digitalt med Skolon på er skola eller prova kostnadsfritt hur plattformen fungerar? Gör som hundratusentals lärare och elever och kom igång med Skolon för att samla alla digitala skolverktyg och läromedel på ett ställe.

Kom igång