Brukere & Kommuner

Skolon AS har blitt informert om at kommunene Fredrikstad og Hvaler har vedtatt å velge Skolon. Kontrakten innebærer at skolene i de to kommunene skal bruke Skolon-plattformen til å få tilgang til og kjøpe digitale læremidler og skoleverktøy.

Avtalen omfatter 10 500 brukerlisenser for lærere og elever i Skolon-plattformen samt mulighet til å foreta kjøp av digitale læremidler og skoleverktøy via plattformen. Avtalen gjelder alle grunnskoler i kommunene Fredrikstad og Hvaler.

Kunden har vurdert totalvolumet i avtalen om kjøp av lisenser til Skolon-plattformen samt kjøp av digitale læremidler og skoleverktøy til ca 5 millioner kroner årlig. Det gis ingen garanti for volum på innkjøpsdelen, men avtalen vurderes å ha en positiv innvirkning på omsetningen.

Kontraktsperioden strekker seg fra 2. september 2022 og to år frem i tid med mulighet for forlengelse i ytterligere 1 + 1 år, med en total kontraktstid på totalt fire år. Tildelingsvedtaket er ennå ikke endelig og kan derfor bli påklaget.

Les mer i pressemeldingen fra 23. august 2022 her.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Oliver Lundgren
Administrerende direktør

oliver.lundgren@skolon.com
+ 46 (0) 733-12 67 77

Om Skolon
Skolon er et svensk SaaS-selskap (Software as a Service) som utvikler en digital plattform til skoler og samler alle digitale verktøy og læremidler fra ulike leverandører på ett sted. Skolene får digitale skoleverktøy til å fungere i klasserommet, og selskapets plattform gjør det enkelt og trygt å arbeide digitalt i skolen. Selskapets kunder er først og fremst kommunale og private skoleledere i Sverige og Norge.

Dette er Skolon – en smart samlingsplass for digitale skoleverktøy

Skolon samler alle dine digitale læremidler – her kan du finne og ta i bruk alle dine læremidler på et sted, med et passord. Skolon hjelper deg med å håndtere dine lisenser fra ulike leverandører, tildele og trekke tilbake lisenser, samt å gi deg en oversikt over all data til alle lærere og elever.

Alt du trenger på et sted, noe som sparer tid og administrasjon.
Digital læring for alle!

Les mer om Skolon her, og hva digital læring kan muliggjøre for deres skole.