Samlingsplats för lärare och elev

Ge lärare och elever likvärdig tillgång och en enkel digital vardag genom att samla alla digitala skolverktyg och läromedel på ett ställe.

Kom igång på 0 sekunder

En smart och personlig samlingsplats

Med Skolon får lärare och elever en personlig visningslösning och samlingsplats för alla digitala verktyg, det vill säga alla sina läromedel och lärresurser. I «Min samling» är det enkelt att söka, sortera och organisera sina verktyg och de verktyg som visas är just de som varje individ har tillgång till. Klicka på ett verktyg så startar det direkt – att arbeta digitalt i skolan har aldrig varit enklare.

Samlad vy för allt som används

Alla digitala skolverktyg på ett ställe

I Skolon finns finns era verktyg samlade och klara att använda med några få klick. Dessutom är det enkelt att lägga till egna länkar och lokala verktyg för alla elever eller utvalda klasser, så att skolan får allt digitalt som används samlat på ett och samma ställe.

Kraftfull sökfunktion

Hitta rätt material för rätt tillfälle

Med mängder av indexerade verktyg och vår kraftfulla sökfunktion är det möjligt att söka i allt material med en och samma sökning, vilket gör det enkelt att hitta precis rätt material för varje undervisningstillfälle. Genom smarta djuplänkar blir det busenkelt att dela vidare information till eleverna med ett klick.

Alltid bara ett klick

Inbyggd navigering direkt via webbläsaren

Vårt navigationsramverk gör det enkelt att nå alla skolverktyg i «Min samling» med ett klick, oavsett var användaren befinner sig. Skolonknappen finns inbyggd i de flesta verktyg och med färdiga integrationer till de vanligaste webbläsarna är nästa skolverktyg alltid bara ett klick bort. Med vårt kraftfulla API är det dessutom möjligt att tillgängliggöra «Min samling» i de system skolan själv önskar. Våra populära, kostnadfria webbläsartillägg till Chrome och Edge möjliggör också åtkomst till alla digitala verktyg, när som helst och var som helst.

Dra nytta av kraften

En plattform fullt integrerad med Feide 2.0

Skolon är fullt ut integrerat med Feide, vilket gör att användare kan logga in med sitt befintliga Feidekonto och komma åt och växla mellan alla sina digitala skolverktyg med ett klick. Skolon har även stöd för Dataporten, så att både inloggning, samt överföring av data och information löses på smidigast möjliga sätt. Dra nytta av kraften i Feide 2.0 med hjälp av Skolons plattform!

Enkel åtkomst för alla åldrar och behov

Logga in enkelt utan lösenord med Skolon Pass

Med Skolon Pass är det möjligt för yngre elever och elever med särskilda behov att enkelt logga in på ett tryggt sätt, helt utan lösenord, genom att använda kameran på sin enhet och en Skolon Pass-bricka. Nya brickor skapas direkt i administrationsgränssnittet och det är enkelt att styra vilka som kan använda funktionen och inte. Det är också möjligt att använda Skolon Pass som en extra inloggning i kombination med ett lösenord för en säker tvåfaktorsautentisering.

Vill du veta mer?

Kom igång med Skolon idag!

Vill du veta mer om hur ni kan arbeta smart digitalt med Skolon på er skola eller prova kostnadsfritt hur plattformen fungerar? Gör som hundratusentals lärare och elever och kom igång med Skolon för att samla alla digitala skolverktyg och läromedel på ett ställe.

Kom igång