De bästa verktygen för svensk skola finns i Skolon

Skolon partner

Bidrar du till att utveckla skolvärlden, så hjälper vi dig att nå ut till den

Genom att bli Skolon Partner öppnas unika möjligheter att nå ut till elever och lärare för dig som utvecklare av digitala läromedel, lärresurser eller andra program/appar riktat mot skolvärlden.

Skolon är skapat för att göra det lättare för skolor att använda och hitta digitala skolverktyg av hög kvalitet. Här når du enkelt ut till hundratusentals lärare och elever i Sverige och Norge. I Skolon finns idag över 3000 digitala läromedel och lärresurser från både stora och små leverantörer.

Några av fördelarna med Skolon

Få fler kunder, minska administrationen och förenkla användandet

1. Fler kunder

Nå tiotusentals nya lärare på en plats genom vårt unika bibliotek skapat för digitala läromedel och skolverktyg. Dessutom erbjuder Skolon ett av marknadens mest spännande marknadsföringskoncept både digitalt och via events.

2. Förenklat användande

Undvik kundspecifika och dyra integrationer, mängder av support och krångliga implementationsprojekt. Med Skolon förenklas användandet för era kunder radikalt. Dessutom får ni tillgång till färdiga integrationer med marknadens populäraste plattformar.

3. Minska administration för alla

Inbyggd datahantering, förenklad licenshantering och automatiserad distribution av tillgången är några av fördelarna för dig som partner till Skolon.

4. ÖKAD SÄKERHET

En modern och standardiserad hantering av data genom färdiga integrationer med inbyggd transparens och kontroll.

Digitala läromedel & lärresurser

Enklare användande & fler nya kunder

Få nöjdare användare och fler nya kunder på samma gång! Med Skolon förenklas användandet för befintliga kunder radikalt, vilket leder till ökad kundnöjdhet och framför allt ett ökat värde av er tjänst för lärare och elever över hela landet. Samtidigt ger Skolons unika bibliotek er möjligheter att nå ut kostnadseffektivare och snabbare. Genom Skolon sparar ni också viktig utvecklingstid och får en bättre tjänst, genom de många smarta integrationer och kopplingar som redan utvecklats av oss.

Admin- och lärplattformar

Alla verktyg integrerade automagiskt

Med en enkel integration skapas en direkt koppling från er plattform till tusentals olika läromedel och lärresurser. Detta ger en kraftfullare lösning, fler nöjda användare och ett betydligt enklare användarscenario. Med våra kraftfulla API:er är det enklare än någonsin att erbjuda en mer sammankopplad infrastruktur med djuplänkar direkt till läromedel, SSO och one-click-navigation mellan verktyg.

Skolon Partner

Se vad några av våra partners tycker

Kontakta oss idag

Lisa Holmberg

Om du har frågor eller vill veta mer om Skolon Partner, hör gärna av dig till Lisa, partneransvarig på Skolon.

Kontakta oss
Skolon partner

FAQ

Alla företag, organisationer och privatpersoner som har utvecklat ett eller flera digitala verktyg eller läromedel som är till nytta för den svenska skolan på något sätt. Är du osäker på om ditt verktyg passar i skolans värld, så tveka inte att kontakta oss ändå!

I Skolon finns alla typer av digitala verktyg som används för allt från administration till inlärning i skolans värld. Verktygen i Skolon är indelade i 5 olika kategorier: “Läromedel”, “Arbetsverktyg”, “Kommunikation”, “Hjälpmedel” och “Sök & upptäck”.

Skolon skall vara det smidigaste och mest kostnadseffektiva alternativet när det gäller distribution och tillgängliggörande av digitala skolverktyg. För att få tillgång till Skolons partnerprogram med partnerportal, API och marknadsföring betalar ni en låg fast kostnad per år. Därefter betalar ni en låg fast avgift per användare som ges tillgång genom Skolon eller en procentuellt del av ert försäljningspris beroende på vad som är mest fördelaktigt för er.

Skolon stödjer alla typer av plattformar och i Skolon finns både nedladdningsbara klienter/program, mobilbaserade appar och molntjänster. Självklart behöver ditt verktyg inte stödja alla plattformar för att finnas med i Skolon.

Som edtech-utvecklare kan du spara mycket tid och pengar genom att integrera dig till Skolon. Genom att nyttja Skolons kraftfulla API-ramverk och licenshanteringssystem blir du även en del av en helhet. Du sparar mängder av utvecklingstimmar genom att ta del av Skolons redan befintliga kopplingar till Sveriges största och mest populära digitala skolverktyg och system. Kontakta oss, så berättar vi gärna mer!