Skolon Store

Hitta och köp in nya digitala läromedel och skolverktyg snabbt och enkelt med automatiserad distribution och tilldelning för varje användare – enklare kan det inte bli.

”One click buy” på riktigt

Hitta och köp rätt verktyg enkelt

Med Skolon är det enklare än någonsin att hitta, köpa och börja använda nya digitala läromedel och skolverktyg. I vårt bibliotek med tusentals verktyg är det lätt att söka och filtrera fram verktyg för olika ämnen, årskurser och kategorier. Licensmodeller framgår tydligt och administratörer kan dela ut inköpsrättigheter för olika typer av verktyg till lärare eller inköpare i olika ämnen.

Automagisk tilldelning

Klicka ”beställ” – få direkt tillgång

Tilldela licenser redan i samband med beställningen eller i efterhand – oavsett vilket sköter Skolonplattformen automatiskt tillgång och information till respektive användare, precis som kontoskapande och synk av data. Det betyder fullt användande direkt, utan manuellt strul och långa väntetider från inköp till användande.

Inbyggd demo

Prova mängder av populära verktyg

Med den inbyggda demofunktionen kan lärare prova tusentals nya skolverktyg på egen hand eller tillsammans med sina elever – med en knapptryckning blir verktygen nåbara direkt i användarnas samlingar i Skolon. IKT-ansvariga och skolledare kan enkelt dela verktyg för test till olika lärare och förstås följa upp vilka verktyg som testats. Prova, använd och köp in nya favoriter – på samma ställe.

Få full koll

Inbyggd historik och statistik

Samtliga genomförda inköp sparas i en komplett orderhistorik baserat på olika kostnadsställen. Kombinerat med Skolons datavisualisering är det också möjligt att både följa upp vad som köpts in och hur det används – från enskilda klasser och upp till huvudmannanivå.

Vill du veta mer?

Kom igång med Skolon idag!

Vill du veta mer om hur du kan arbeta smart digitalt med Skolon på din skola eller prova gratis hur plattformen fungerar? Gör som hundratusentals lärare och elever och kom igång med Skolon för att samla alla digitala skolverktyg och läromedel på ett ställe.

Kom i gång