En hel värld av lärande!

En hel värld av lärande!

En hel värld av lärande!

Upptäck biblioteket
Kända favoriter och spännande nyheter

En hel värld av lärande

I Skolon finns mängder av digitala läromedel, lärresurser, skolverktyg och appar skapade för skolans värld, från både stora och små leverantörer. I biblioteket hittas både kända favoriter och spännande nyheter – här finns något för alla, oavsett ämne, intresse eller åldersgrupp.

0
Verktyg
0
Innehållsleverantörer
0
Djuplänkar
3354 verktyg

Sveriges bästa skolverktyg, redo att användas med ett klick!

I Skolons finns närmare 3400 digitala läromedel och skolverktyg från över 100 olika leverantörer. Alla är redan integrerade och klara, redo att användas i klassrummet med ett klick, så att lärare kan lägga mer tid på undervisning och mindre tid på administration.

170 000 djuplänkar

Gå till rätt ställe direkt med smarta djuplänkar

Många av verktygen som finns i Skolon är indexerade med sökbara djuplänkar som gör att användare kan gå direkt till ett enskilt avsnitt, exempelvis fotosyntesen i biologi, på ett klick och utan ny inloggning. Smidigt va? Dessutom gör djuplänkarna att det blir lätt att söka efter innehåll i olika verktyg, på ett och samma ställe.

Hitta nytt

Ett personligt bibliotek

Biblioteket anpassar sig personligt efter användaren som kan se verktyg som kollegor använder och nya verktyg i just sina ämnen. Det är enkelt att söka och titta runt bland olika digitala verktyg och läromedel och till verktygen finns beskrivningar, bilder och videos, så att användaren kan lära känna dem närmare. Alla verktyg är kategoriserade efter ämnen, årskurs och typ och dessutom syns tydligt vilka verktyg skolan redan har tillgång till och inte.

Demo

Hitta, testa och köp

I biblioteket är det lätt för lärare att prova på ett helt nytt verktyg fullt ut med ett par klick, oavsett om det är på egen hand eller tillsammans med en hel klass. Samtidigt har huvudmannen full kontroll över processen, vilket gör att testningen även sker på ett säkert och överskådligt sätt. Det är också enkelt att köpa nya skolverktyg genom att dela ut inköpsrättigheter till precis rätt användare.

Vill du veta mer?

Kom igång med Skolon idag!

Vill du veta mer om hur ni kan arbeta smart digitalt med Skolon på er skola eller prova kostnadsfritt hur plattformen fungerar? Gör som hundratusentals lärare och elever och kom igång med Skolon för att samla alla digitala skolverktyg och läromedel på ett ställe.

Kom igång
Bli partner