Kom igång med Skolon

Beroende på din roll, finns det olika kontaktvägar till oss för att komma igång med Skolon.

Sprid budskapet

Lärare och elever

Är du lärare eller elev och nyfiken på Skolon? Då är vårt allra smartaste tips till dig att du på studs pratar med din rektor, administratör eller annan ansvarig på skolan om att ni borde skaffa Skolon på er skola!

Kom igång med Skolon

Huvudman

Är du en skolledare, rektor, chef eller IKT-ansvarig och vill veta mer om hur ni skulle kunna arbeta smart digitalt med Skolon i er kommun? Fyll gärna i dina uppgifter nedan, så tar vi kontakt med dig för att berätta mer!

Kontaktformulär
Utveckla Skolon

Partner

Genom att bli Skolon Partner öppnas unika möjligheter att nå ut till elever och lärare för dig som utvecklare av digitala läromedel, lärresurser eller andra program/appar riktade mot skolvärlden. Läs gärna mer på vår partnersida!

Läs mer

Webinars och utbildningar

Vi arrangerar löpande digitala utbildningar för de användare som vill lära sig mer om Skolon och våra funktioner. Vi erbjuder också webinars, både egna och tillsammans med partners, där vi berättar mer om möjligheterna med Skolon och de verktyg som våra partners erbjuder.

Läs mer

Event

Bland det bästa vi vet är att få träffa våra användare! Därför försöker vi arrangera lärorika, roliga och fartfyllda event både i egen regi och på olika mässor där lärare och elever deltar. Klicka nedan för att se nästa möjlighet att träffas!

Läs mer

“Lärarna kan hitta läromedel på ett och samma ställe, istället för att behöva läsa broschyrer eller ta kontakt med olika företag – det är en styrka.”

Ole Lidegran, IT-chef, Lärande i Sverige

“Det som är positivt med Skolon är lättillgängligheten, men också att det är så enkelt uppbyggt och lätt att förstå. Det är även en fördel att varje elev kan skräddarsy sitt konto med verktygen som passar just en själv.”

Annelie Nidalen, Specialpedagog, Falu kommun

”Vi har en vision om att samla allt digitalt vi behöver på ett enda ställe. Med Skolon säkerställer vi att alla verktyg och licenser samlas, så att vårt material blir nåbart och användbart för alla, oavsett förkunskaper.”

Catarina Björnsson, Verksamhetsutvecklare elevhälsa & IKT, Bodens kommun

”Skolon hjälper oss att hantera single sign-on, licenshantering, översikt på skolnivå och som huvudman, automatisk användarkontosynk och datasäkerhet. Våra digitala resurser har blivit mer tillgängliga och används i större utsträckning både hemma och i skolan.”

Elizabeth Lindlöf, Utvecklingsledare IKT, Tranås kommun
Våra användare