Skolon og Microsoft

Integrer Microsoft

En enkel, men kraftfuld integration til Microsoft Teams, der gør den daglige anvendelse bedre, samtidig med at fordelen ved din Office 365-platform øges markant.

Alle skoleværktøjer via et enkelt klik

Smart Edge-udvidelse

Alle undervisningsmaterialer og læringsressourcer tilgængelige med et enkelt klik, uanset hvilken webside du er på. Vores smarte Edge-udvidelse giver dig mulighed for at tilgå alle dine skoleværktøjer direkte i browseren og navigere mellem dem, uden skulle at logge ind igen. Det betyder, at alle skoleværktøjer bliver tilgængelige direkte i Microsoft, men også på enhver anden webside, du besøger.

Alle læringsressourcer med et enkelt klik

Din samling direkte i Teams

Ved at give dig mulighed for at tilgå hele din Skolon-samling direkte fra Microsoft Teams bliver det muligt at starte værktøjer med et enkelt klik og gå direkte fra Teams til en læringsressource. Derudover er det muligt at lave dybe links direkte fra opgaver og samtaler til læringsressourcer. Vores integration til Teams supplerer en stærk kommunikationsplatform og giver adgang til alle undervisningsmaterialer og læringsressourcer med et enkelt klik.

Del materiale direkte til Teams

Det har aldrig været så nemt at dele links til oplysninger

Brug digitale læringsressourcer sammen med værktøjer på en endnu nemmere måde. Med Skolons integration til Microsoft Teams behøver du ikke forlade din samling for at dele materiale med kolleger eller klassekammerater. Med et enkelt klik kan du dele værktøjer eller kapitler i undervisningsmateriale direkte med den rette bruger eller klasse i Teams. At dele lektier har aldrig været så let!

Enda flere muligheter

Brukersynkronisering og Microsoft Teams

Med våre ferdige koblinger er det enkelt å synkronisere brukere, klasser og grupper til Microsoft Teams ved hjelp av Skolon. Det er også mulig å bruke en eksisterende Microsoft-konto som IDP for Skolon. Kontakt oss, så forteller vi deg gjerne mer om hvordan andre har gjort det!

Vil du vite mer?

Kom i gang med Skolon i dag!

Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe smart digitalt med Skolon på skolen din eller prøve ut hvordan plattformen fungerer helt gratis? Gjør som flere hundre tusen lærere og elever og kom i gang med Skolon for å samle alle digitale skoleverktøy og undervisningsmateriell sammen på ett sted.