Alla skolor

+300 000 Användare

Alla skolans verktyg och licenser samlade på ett ställe – med en inloggning. Hitta nya favoriter och använd verktygen ni redan har ännu mer effektivt i Skolon.

Kom igång med Skolon
Användare

Några av våra användare berättar

“Lärarna kan hitta läromedel på ett och samma ställe, istället för att behöva läsa broschyrer eller ta kontakt med olika företag – det är en styrka.”

Ole Lidegran, IT-chef, Lärande i Sverige

“Det som är positivt med Skolon är lättillgängligheten, men också att det är så enkelt uppbyggt och lätt att förstå. Det är även en fördel att varje elev kan skräddarsy sitt konto med verktygen som passar just en själv.”

Annelie Nidalen, Specialpedagog, Falu kommun

”Vi har en vision om att samla allt digitalt vi behöver på ett enda ställe. Med Skolon säkerställer vi att alla verktyg och licenser samlas, så att vårt material blir nåbart och användbart för alla, oavsett förkunskaper.”

Catarina Björnsson, Verksamhetsutvecklare elevhälsa & IKT, Bodens kommun

”Skolon hjälper oss att hantera single sign-on, licenshantering, översikt som huvudman, automatisk användarkontosynk, datasäkerhet och översikt. Våra digitala resurser har blivit mer tillgängliga och används i större utsträckning både hemma och i skolan.”

Elizabeth Lindlöf, Utvecklingsledare IKT, Tranås kommun
Våra användare

Röster om Skolon

Hör några av våra användare berätta mer om sin upplevelse av Skolon:

Täby, Skolon & Liber

Jerker Porat om: Microsoft Teams + Skolon

Röster om SKolon
Röster om GDPR

Kom igång med Skolon idag

Genom vår neutrala och oberoende samlingsplats blir det lättare att få tillgång till rätt digitalverktyg för varje unikt tillfälle.

Kontakta oss